Alla samlingarTeamledningAllmänt
Så här lägger du till ett foto i medarbetarnas profiler
Uppdaterad denna vecka

Lägg till ett foto i din medarbetares profil. Dina kunder ser det på bokningswebbplatsen och kan välja den medarbetare de gillar bäst när de bokar en tjänst. Deras upplevelse kommer att finjusteras in i minsta detalj.

Hur gör man?

Du kan bara lägga till ett foto i din medarbetares profil i Reservio Business mobilapp. Följ dessa steg:

1. Öppna fliken Meny i det nedre fältet.

2. Klicka på Personal under skylten Företag.

3. Klicka nu på den anställdes profil som du vill ladda upp fotot till.

4. Klicka på den blå kameraikonen ovanför den anställdes namn.

5. Nu kan du välja om du vill ladda upp fotot från ditt mobilgalleri eller om du vill ta ett foto av den anställde direkt.

6. När du har valt eller tagit fotot ser du en redigerare där du kan zooma in, zooma ut eller rotera fot ot om det behövs.

7. När du är nöjd med beskärningen av bilden bekräftar du uppladdningen genom att klicka på den gula symbolen Choose.

Nu ser du den anställdes foto i översikten över all personal, men dina kunder kommer också att se det på bokningswebbplatsen.

TIPS: Vill du att dina kunder ska veta i förväg hur tjänsten eller evenemanget ser ut? Lägg till ett foto även på dina tjänster eller evenemang.