Admin-meddelanden fungerar inte?

Vad ska jag kontrollera när administratörsmeddelanden inte kommer igenom?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om administratörsmeddelanden inte kommer igenom, här är en snabbguide för att åtgärda problemet:

1. Kontrollera inställningarna för aviseringar

Till att börja med är det bra att kontrollera om du har aktiverat administratörsaviseringar.

• Klicka på din profilikon i det övre högra hörnet.

Gå till Användarprofil och inställningar:

• Gå till Meddelanden:

• Slå på nödvändiga aviseringar:

2. Verifiera kontaktinformation

Om du har aktiverat administratörsmeddelanden i inställningarna ska du kontrollera att dina kontaktuppgifter är korrekt angivna i ditt konto.

Gå till fliken Onlinebokning. Välj Konfiguration och klicka på Företagsprofil. Se till att din e-post / telefoninformation är korrekt:

3. Kontrollera skräppost/blockerade listor

Kontrollera din skräppostmapp för Reservio-e-postmeddelanden. Kontrollera att din e-postleverantör inte har blockerat våra meddelanden.

Markera Reservios e-postmeddelanden som "Inte skräppost"

Om problemen kvarstår, kontakta vår kundsupport för ytterligare hjälp.