Alla samlingarHantering av kalender och bokningarBokningsregler
Kan bokningsfrekvensen konfigureras separat för varje anställd eller tjänst?
Kan bokningsfrekvensen konfigureras separat för varje anställd eller tjänst?

Förstå och konfigurera bokningsfrekvens

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nej, tyvärr går det inte att konfigurera bokningsfrekvensen separat för varje anställd eller tjänst. Det är viktigt att notera att den här inställningen gäller för alla anställda och tjänster i ditt konto och inte kan justeras separat för enskilda anställda eller tjänster.

I ditt konto har du möjlighet att konfigurera bokningsfrekvensen, som bestämmer vilka tidsintervall som ska erbjudas kunderna. I den här guiden kan du läsa mer om hur du konfigurerar den.