Alla samlingarHantering av kalender och bokningarBokningar
Finns det möjlighet att avboka flera bokningar på en gång?
Uppdaterad denna vecka

Tyvärr nej, för närvarande stöder vårt system inte massavbokning av bokningar. Du kan dock enkelt ta bort dem en efter en manuellt.

Avbokning av bokningar

I kalendern för enskilda möten kan du ta bort en bokning genom att klicka på den i kalenderavsnittet:

Du kan ta bort en bokning i kalendern för grupphändelser genom att välja motsvarande händelse:

Använd de tre prickarna i slutet av bokningen:

Hur man avbokar bokningar i Reservio Business-appen

I kalendern för enskilda möten kan du avboka ett möte genom att klicka på papperskorgsikonen bredvid krysset.

Om du vill ta bort en bokning i kalendern för grupphändelser klickar du på bokningen i den specifika händelsen.

Där använder du papperskorgsikonen bredvid krysset och bekräftar genom att klicka på knappen Avbryt bokning.