Vad ska jag göra när importen av csv-filen inte lyckas?

Kundens data har importerats felaktigt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har problem med importen av dina kunders data, t.ex. ofullständig import, följer du stegen nedan för att lösa problemet.

Steg 1: Kontrollera om det finns specialtecken

Se till att det inte finns några specialtecken i dina uppgifter. Specialtecken kan störa importprocessen. Om du hittar dem ska du ersätta dem med standardtecken för korrekt import.

Steg 2: Verifiera datastrukturen

Kontrollera att varje information finns i en egen kolumn. Importprocessen är beroende av kolumnerna "namn", "e-post" och "telefon" för att lyckas. För mer detaljerad information, se den här artikeln.

Steg 3: Tänk på filens längd

Undvik alltför långa listor. Se till att en enda CSV-fil inte överskrider en maximal längd på 150 klienter för att underlätta en smidig importprocess.

Steg 4: Säkerställ unik kundinformation

Se till att varje klient har ett eget telefonnummer och en egen e-postadress. Systemet identifierar och särskiljer klienter baserat på dessa två datapunkter; därför måste de vara unika för varje klient.

Steg 5: Bekräfta UTF-8-kodning

Se till att filen är kodad i UTF-8, eftersom detta också är viktigt för en lyckad import. UTF-8-kodning stöder ett brett spektrum av tecken och säkerställer korrekt hantering under importprocessen. Se till att din fil är korrekt kodad för att förhindra eventuella kodningsrelaterade problem.

Om du har följt stegen ovan och importen fortfarande inte lyckas, kontakta vårt kundtjänstteam. De är redo att hjälpa dig att lösa problemet.