Så här aktiverar du push-meddelanden för Reservio Business-appen
Så här aktiverar du push-meddelanden för Reservio Business-appen

Felsökning av push-meddelanden i Reservio Business App

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte får push-aviseringar i Reservio Business-appen ska du kontrollera att aviseringar är tillåtna i enhetens inställningar. Om problemet kvarstår, följ dessa steg:

1. Logga ut från appen.

2. Stäng appen helt och hållet på din enhet.

3. Öppna appen på nytt.

4. Logga in igen.

Dessa steg kan lösa problemet. Om inte, kan du överväga att installera om hela appen. För ytterligare hjälp, kontakta vårt kundtjänstteam.