Var kan jag hitta information om den mottagna betalningen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När kassasystemet är aktiverat kan du också få en översikt över alla mottagna och återbetalda betalningar.

Du hittar en översikt över betalningar under fliken Försäljning - Försäljning - Transaktioner och klickar sedan på den valda betal ningen för att se detaljerna.

I betalningsuppgifterna ser du vad betalningen har för ID och om den har genomförts korrekt. Dessutom ser du uppgifter om den kund som har gjort betalningen.

TIPS: Om du hittar felaktig information i klientuppgifterna kan du klicka på den blå knappen Redigera till höger om skylten Klientuppgifter och helt enkelt skriva över klientens information.