Planlar için: Free, Starter, Standard, Pro
Uygulama: masaüstü tarayıcı, mobil uygulama
Bir çalışan artık ekibinizde değil mi? Müşterilerinizin Rezervasyon web sitesinde onları görmemesi ve randevu almaması için çalışan profilini mutlaka silin.
Ayarlar (1) sekmesini açın — İşletme — Personel (2).
Profilini silmek istediğiniz çalışanı seçin (3).
Sağ üst köşedeki Üç nokta (1) simgesine tıklayın ve kırmızı renkteki Personel sil seçeneğini (2) seçin.
Çalışan profilini gerçekten silmek istediğinizi onaylamanızı isteyen bir pencere açılır. Kararınızı kırmızı Sil butonuna tıklayarak onaylayın.
Lütfen unutmayın: Eğer kişi silinmeden önce çalışan tarafından oluşturulmuş ya da ona atanmış randevular varsa, randevular takviminizde kalacaktır. Bu tür randevular, çalışan satırı altında Atanmamış olarak görünür. Bu şekilde filtreleyebilir ve ardından randevuyu düzenle ekranında yeni bir çalışan atayabilirsiniz.
Reservio Business uygulamasında bu ayarı nerede bulabilirsiniz
Aynı işlemi mobil uygulamanızdan da kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Alt menüdeki Menü simgesine dokunun ve Personel bölümünü seçin.
Ardından, profilini silmek istediğiniz çalışanı seçin.
Sonra sağ üst köşedeki Üç nokta simgesine dokunun.
Kırmızı Personel sil seçeneğine dokunarak işlemi onaylayın.
İpucu: Çalışan profillerinin Rezervasyon web sitesinde görünmesini istemiyorsanız, her birini tek tek silmenize gerek yoktur. Tüm personel bölümünü gizleyebilirsiniz.




