Перейти до основного контенту

Як синхронізувати календар

Автор: Petra Růžička

Для планів: Starter, Standard, Pro

Працює на: браузері на комп'ютері

Підключення календаря Reservio до вашого особистого Google, Outlook або iCal календаря — чудовий спосіб відслідковувати всі ваші заплановані події і поточну доступність в одному місці.

Параметри синхронізації календаря знаходяться у Календарі на вкладці під значком Шестерні у верхньому правому куті вашого календаря.

Ви можете вибрати, чи потрібно синхронізувати всі календарі або лише календар вибраного працівника. Синхронізація календаря допомагає працівнику мати огляд нових записів, і ризик забути про запис значно знижується.

Одностороння синхронізація

Синхронізація з календарями Outlook та iCal є односторонньою, тобто тільки події з календаря Reservio переносяться до одного з ваших особистих календарів.

Для односторонньої синхронізації поставте позначку в полі Поділитися календарем. Далі експортуйте файл .ics з календаря Reservio й імпортуйте його до вашого календаря (Outlook, iCal).

Тримайте посилання на ваш календар у секреті. Будь-хто, хто має посилання на ваш .ics файл, може побачити всі події у вашому календарі, включаючи імена клієнтів та часи записів, без входу в систему. Зняття або повторна активація Поділитися календарем не змінює посилання, тому діліться ним лише із застосунком календаря, з яким синхронізуєтеся. Якщо сталося ненавмисне поширення, зверніться до нашої служби підтримки.

Двостороння синхронізація

Синхронізація з Google Calendar можлива в обох напрямках — це означає, що події з Reservio копіюються в Google і навпаки.

Натисніть синю кнопку Підключити Google Calendar, щоб налаштувати двосторонню синхронізацію. Система далі проведе вас простими кроками для входу до вашого облікового запису Google і вибору конкретних календарів для синхронізації. Щоб синхронізувати конкретний Google Calendar, виберіть потрібний календар під час підключення зі списку доступних календарів у вашому акаунті після входу до Google.

Синхронізація доступна у всіх преміум-планах (Starter, Standard та Pro).

Скасування синхронізації

Повторне підключення не поверне старі події. Якщо ви знову підключите Google Calendar пізніше, у Google синхронізуються лише записи за останній місяць. Старі записи залишаються у Reservio, але не відображатимуться у вашому Google Calendar.

Ви отримали відповідь на своє запитання?