Pro balíčky: Starter, Standard, Pro
Dostupné na: webovém prohlížeči
Propojením kalendáře Reservio s vaším osobním Google, Outlook nebo iCal kalendářem budete mít vždy aktuální přehled o všech rezervacích i své dostupnosti na jednom místě.
Nastavení synchronizace kalendáře najdete na záložce Kalendář pod ikonou Ozubeného kolečka v pravém horním rohu vašeho kalendáře.
Můžete si zvolit, zda budete synchronizovat všechny kalendáře nebo pouze kalendář vybraného zaměstnance. Díky synchronizaci mají zaměstnanci lepší přehled o nových rezervacích a výrazně se snižuje riziko jejich přehlédnutí.
Jednosměrná synchronizace
Při synchronizaci s kalendářem Outlook a iCal je možné pouze jednosměrné propojení — do vašeho osobního kalendáře se přenáší pouze události z Reservio kalendáře.
Pro jednosměrnou synchronizaci zaškrtněte možnost Sdílet kalendář. Poté si z Reservia stáhněte .ics soubor a naimportujte jej do svého Outlook nebo iCal kalendáře.
Dbejte na soukromí sdíleného odkazu na svůj kalendář. Každý, kdo má odkaz na .ics soubor, může bez přihlášení zobrazit všechny události v kalendáři, včetně jmen klientů a časů rezervací. Pokud možnost Sdílet kalendář vypnete a znovu aktivujete, odkaz se nezmění — proto jej sdílejte pouze s aplikací kalendáře, kterou používáte k synchronizaci. Pokud dojde k nechtěnému sdílení odkazu, obraťte se na naši podporu.
Obousměrná synchronizace
Synchronizace s Google Kalendářem probíhá obousměrně — události z Reservia se kopírují do Google Kalendáře a naopak.
Pokud chcete nastavit obousměrnou synchronizaci, klikněte na modré tlačítko Připojit s Google Kalendářem. Systém vám následně nabídne jednoduchý průvodce, kde se přihlásíte do svého Google účtu a vyberete konkrétní kalendáře, které chcete synchronizovat. Potřebujete-li synchronizovat pouze konkrétní Google kalendář, vyberte jej při nastavování propojení ze seznamu dostupných kalendářů po přihlášení ke Google účtu.
Synchronizace je dostupná ve všech prémiových balíčcích (Starter, Standard a Pro).
Zrušení synchronizace
Při opětovném propojení Google Kalendáře se starší události nesynchronizují. Pokud Google Kalendář připojíte znovu, budou převedeny pouze rezervace z posledního měsíce. Starší rezervace zůstanou v Reservio, ale v Google Kalendáři již nebudou viditelné.




