Alle samlingerKalender- og bookingadministrationKalenderadministration
Sådan filtrerer du aftaler og begivenheder i kalenderen
Sådan filtrerer du aftaler og begivenheder i kalenderen
Opdateret over en uge siden

Har du en kalender fuld af bookinger, og er du ved at miste overblikket? Filtrer kun på bestemte medarbejdere, tjenester eller en bestemt dag, og få et detaljeret overblik.

Åbn fanen Kalender , hvor du kan se tre måder at filtrere aftaler eller begivenheder på:

• efter medarbejdere,

• af tjenester,

• efter dage.

1. Filtrer efter medarbejdere

For at filtrere efter medarbejdere skal du blot klikke på navnet på den relevante medarbejder i venstre kolonne eller vælge en af de andre muligheder:

• Alle medarbejdere - kalenderen viser alle medarbejderes bookinger.

• En bestemt medarbejder - kalenderen viser kun bookinger for den medarbejder, hvis navn du har valgt i venstre kolonne.

• Ikke tildelt - kalenderen viser de bookinger eller begivenheder, der ikke er tildelt nogen tilgængelige medarbejdere.

2. Filtrer efter service

En anden mulighed er at filtrere begivenheder efter servicetype. Marker den ønskede servic etype i venstre kolonne; kun bookinger eller events, der hører til denne service, vises i kalenderen.

TIP 1: Prøv at kombinere filtrering efter tjenester med filtrering efter en medarbejder for at få et meget detaljeret overblik.

3. Filtrer efter dage

Når du har klikket på knappen Dag under de primære faner, ser du kun bookinger/arrangementer for en bestemt dag i kronologisk rækkefølge. Du kan ændre dagen ved at klikke på en anden dato i den lille kalender i venstre side.

TIP 2: Du kan nemt kombinere denne filtrering med filtrering efter medarbejdere og tjenester. Du skal blot markere de ønskede tjenester eller medarbejdere i venstre kolonne.