Sådan indstiller du servicekategorier
Opdateret i denne uge

Ved hjælp af servicekategorifunktionen kan du opdele de tilbudte services i forskellige kategorier og gøre din bookingside mere organiseret. Gør hele reservationsprocessen endnu nemmere for dine kunder!

Oprettelse af en servicekategori

1. Åbn fanen Indstillinger - Lager - Serviceydelser, og klik på den hvide knap Add new category.

2. Udfyld navnet på den nye kategori (f.eks. Til mænd) og beskrivelsen, og klik på knappen Gem.

3. Den nyoprettede kategori vises automatisk på listen.

Du kan justere kategor irækkefølgen ved at holde prikkerne til venstre og trække den valgte kategori op eller ned.

Sådan opretter du en ny servicekategori i Reservio Business-appen

Du kan også oprette en ny servicekategori via din mobilapp:

1. Klik først på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Tjenester.

2. Klik derefter på den blå knap Opret.

3. Vælg Tilføj ny kategori, udfyld navn og beskrivelse, og bekræft den nye kategori med Gem.

Tildeling af tjenester til en kategori

1. Åbn den specifikke tjeneste, du ønsker at tildele kategorien

.

2. Under titlen Kategori kan du se, hvilken kategori tjenesten er tildelt i øjeblikket. Hvis du vil ændre det, skal du klikke på pilen til højre og vælge, hvor du vil flytte tjenesten hen. Husk til sidst at gemme ændringen.

Sådan! Dine kunder vil se denne service inkluderet i den relevante kategori.

Sådan tildeler du tjenester til en kategori i Reservio Business-appen

Du kan også tildele tjenester til en kategori via din mobilapp:

1. Klik først på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Tjenester.

2. Åbn derefter den specifikke tjeneste, og klik på penneikonet ved siden af kategorititlen.

3. Du kan vælge fra hele listen af kategorier, hvor du vil flytte tjenesten hen - klik på det valgte kategorinavn.

TIP: Vil du tilføje en ny tjeneste, men du ved ikke, hvordan du gør det? Klik her og find ud af det.