Sådan redigerer du åbningstider
Opdateret i denne uge

De generelle indstillinger for åbningstider i din konto bestemmer det nøjagtige interval, inden for hvilket dine kunder vil kunne foretage deres bookinger.

Dette kan findes i Indstillinger - Forretning - Tilgængelighed, rul ned, og du vil se åbningstiderne.

Disse tider kan justeres, som du ønsker. Disse oplysninger vil blive afspejlet direkte på dit bookingwebsted, så dine kunder også har et overblik over, hvornår det er muligt at foretage en reservation i din kalender. Du kan justere åbningstiderne på samme måde, som du har indstillet dem under registreringen:

1. Vælg de specifikke dage, som dette tidsinterval gælder for (du kan nemt tilføje nye dage eller fjerne dem)

2. Vælg dine åbningstider ved hjælp af felterne Fra og Til. Når åbningstiderne er indstillet for de valgte dage, skal du huske at klikke på Udført

Hvis du bruger vores kalender til gruppearrangementer, kan du også angive åbningstiderne i dette afsnit, men disse oplysninger vil kun fungere som en reference for kunden. I gruppekalenderen planlægger du altid dine arrangementer på bestemte tidspunkter, og kun på disse tidspunkter kan kunderne booke dine arrangementer. Med andre ord begrænser åbningstiderne ikke, hvornår du kan oprette en begivenhed.

Hvor finder man denne indstilling i Reservio Business-appen?

Åbningstiderne kan findes ét sted sammen med de andre oplysninger om din virksomhed:

1. Klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Tilgængelighed.

2. Der kan du se dine åbningstider.

3. Du kan redigere dem ved at klikke på pennen i højre side.

Sådan redigerer du bookingtider for dine medarbejdere

Hvis dine medarbejderes bookingtider ikke stemmer overens med dine generelle åbningstider, kan du tilpasse dem for hver enkelt medarbejder. Her kan du finde en guide til, hvordan du gør det.

Sådan administrerer du vagtplanen for bestemte dage

Tager din medarbejder på ferie eller kan ikke arbejde en bestemt dag, eller endda kun en bestemt del af dagen? Du kan nemt ændre bookingtimerne for disse specifikke timer eller dage. Find ud af, hvordan du gør det.