Sådan styrer du skemaet for bestemte dage
Opdateret over en uge siden

Holder din medarbejder ferie eller er ikke til rådighed en bestemt dag eller kun en del af dagen? I Reservio kan du justere en enkelt medarbejders skema for individuelle dage og timer.

Du kan finde denne indstilling under fanen Kalender - sektionen Personale - pilen til højre for den valgte medarbejder - Administrer skema.

• Når du har klikket på indstillingen Administrer skema, kan du nemt redigere denne medarbejders tilgængelighed.

• Vælg blot den ønskede uge i kalenderen i venstre side. Derefter vises de enkelte ugedage med skemaet.

Ændring af åbningstider for den valgte dag

• Du kan ganske enkelt ændre arbejdstiden for den valgte dag ved at klikke på den oprindelige åbningstid.

• Udfyld de nye åbningstider i felterne Fra og Til , og klik på Rediger.

• Glem ikke at gemme dine ændringer ved at klikke på Finish.

Annullering af åbningstider for den valgte dag

• Du kan ganske enkelt annullere arbejdstiden for den valgte dag ved at klikke på krydset ved siden af den oprindelige åbningstid.

• I stedet for åbningstider vil du nu se Lukket for den pågældende dag.

• Glem ikke at gemme dine ændringer ved at klikke på Udfør.

Tilføj åbningstider for den valgte dag

• Du kan blot tilføje arbejdstider for den valgte dag ved at klikke på Tilføj timer under de oprindelige åbningstider.

• Udfyld de nye åbningstider i felterne Fra og Til , og klik på Tilføj.

• I stedet for åbningstider på én linje vil du nu se to linjer med det valgte interval af åbningstider.

• Glem ikke at gemme dine ændringer ved at klikke på Finish.

Denne indstilling har forrang over alle andre tilgængelighedsindstillinger i din kalender (over åbningstiderne for hele virksomheden og åbningstiderne for en bestemt medarbejder).