Tidspunkter for bookinger

Opret specifikke tidsintervaller for bookinger med uændrede åbningstider

Opdateret i denne uge

Hvis du har brug for at ændre et bestemt tidspunkt, hvor kunderne kan booke hos dig, uden at ændre forretningens åbningstider, skal du bare justere medarbejderens (din) arbejdstid. Dine kunder vil se din virksomheds åbningstider på bookingwebstedet, og når de vælger en medarbejder, vil der blive åbnet for ledige tider.

Specifikke tidsintervaller kan oprettes i den enkelte medarbejders indstillinger ved hjælp af brugerdefinerede bookingtider.

Glem ikke at gemme ændringerne 🙂

Hvordan administrerer jeg skemaet for bestemte dage?

Din medarbejder tager på ferie eller kan ikke på en bestemt dag, eller endda kun på en bestemt del af den dag? Du kan også indstille arbejdstiden kun for disse specifikke timer eller dage. Bare åbn din kalender, vælg en medarbejder i personaleafsnittet, klik på den lille blå pil, og vælg Administrer skema.

Der kan du ganske enkelt ændre arbejdstiden på en bestemt dag:

Sådan finder du denne indstilling i Reservio Business-appen

Du kan nemt administrere dine medarbejderes arbejdstid for en bestemt dag ved at klikke på kalenderikonet i øverste højre hjørne. Der vil du se de enkelte medarbejderes tidsmuligheder for bestemte dage, som du nemt kan ændre. Det er desværre ikke muligt at redigere medarbejdernes arbejdstid for alle dage på én gang i mobilapplikationen lige nu.