Alle samlingerKalender- og bookingadministrationAdministration af bookingtider
Sådan opretter du brugerdefinerede bookingtider for en medarbejder
Sådan opretter du brugerdefinerede bookingtider for en medarbejder
Opdateret over en uge siden

Passer dine medarbejderes bookingtider ikke med dine generelle åbningstider? Opret tilpassede åbningstider for hver enkelt medarbejder, og lad dem arbejde på et tidspunkt, der passer dem.

Gå til fanen Indstillinger - sektionen Forretning - Personale.

Hvis du klikker på en bestemt medarbejders navn, kommer der et redigeringsark frem med et afkrydsningsfelt, der kan markeres for at indstille brugerdefinerede bookingtider. Medarbejdernes arbejdstid indstilles automatisk i henhold til virksomhedens åbningstider. Du kan ændre tidsrummet, hvor en medarbejder kan acceptere bookinger, ved at markere afkrydsningsfeltet.

Ved hjælp af knappen Tilføj timer kan du vælge den dag og det tidsrum, hvor en bestemt medarbejder skal kunne tage imod bookinger.

Vær opmærksom på, at alle arbejdsdage skal indtastes, når muligheden for brugerdefinerede bookingtider er valgt. Det antages, at medarbejderen ikke tager imod aftaler på de dage, hvor du ikke har angivet bookingtider.

Bemærk, at indstillingen af en medarbejders tilpassede åbningstider kun er tilgængelig i kalenderen for individuelle aftaler. Kalenderen for gruppearrangementer tilbyder ikke denne mulighed, fordi du opretter arrangementer direkte på bestemte tidspunkter. Det betyder, at kunder kun kan booke disse forudindstillede arrangementer.

Generelle åbningstider vs. brugerdefinerede bookingtider

Systemet prioriterer medarbejderens personlige åbningstider frem for den generelle indstilling af åbningstider. Når en kunde foretager en booking, vil systemet altid kun tilbyde de tider, der er angivet i denne indstilling.

Sådan administrerer du skemaet for bestemte dage

Tager din medarbejder på ferie eller kan ikke arbejde en bestemt dag eller endda en bestemt del af den dag? Du kan nemt ændre bookingtimerne for disse specifikke timer eller dage. Find ud af, hvordan du gør det.