Spring videre til hovedindholdet

Sådan redigerer eller sletter du en kundeprofil

Skrevet af Petra Růžička

For abonnementer: Free, Starter, Standard, Pro

Fungerer på: desktopbrowser, mobilapp

Vil du tilføje oplysninger om kunden, skrive en note eller slette deres profil? Tryk på Kunder-fanen og Vælg en bestemt kunde, hvis profil du vil administrere.

Redigering af kundeprofil

Når du har klikket på den valgte kunde, åbner en side med deres oplysninger. For at redigere skal du trykke på Blyant-ikonet og derefter Redigere kunde.

Så kommer du til siden Rediger kunde, hvor du nemt kan Redigere eller udfylde alle kundeoplysninger (for at udfylde adresse og aftaler, rul ned). Husk at bekræfte alle ændringer ved at trykke på Gem-knappen.

Kundeoplysninger kan ikke ændres

Hvis kunden er tilmeldt (dvs. en kunde med sin egen Reservio-konto), tillader systemet ikke, at du redigerer deres kontaktoplysninger. Kunden kan kun selv redigere dem i sin profil.

Sletning af kundeprofil

Ved siden af blyantikonet finder du Papirkurv-ikonet. Tryk på det, hvis du vil slette denne kunde fra din database. Det kan være nyttigt, hvis kunden ikke længere besøger dig.

Sletning af en kundeprofil er permanent. Når du sletter den, kan kundens oplysninger, noter og eventuelle andre gemte informationer ikke gendannes. Hvis du får brug for kunden igen senere, skal du oprette profilen fra bunden.

Men Hvis du sletter en kunde, der stadig har gyldige bookinger i din kalender, vil systemet Ikke længere kunne tilknytte dem korrekt. I dette tilfælde vil deres bookinger blive vist I kalenderen som anonyme.

Hvor finder du denne indstilling i Reservio Business-appen

Du kan også redigere og slette kundeprofiler i din mobilapp. Tryk på Kunder-ikonet nederst og vælg den Valgte kunde, hvis profil du vil administrere. Hvis du vil Slette denne profil, skal du trykke på Papirkurven. Har du brug for at Redigere den, så tryk på Blyanten oppe i højre hjørne. Der åbnes en redigeringsside, hvor du kan tilføje eller redigere de ønskede oplysninger. Husk til sidst at Gemme ændringerne ved at trykke på Fluebenet oppe i højre hjørne.

Lille ikon ved kundens navn

Hvis du bruger Klippekort-funktionen og Tildeler et til en valgt kunde, kan du let genkende det i oversigten over alle kunder. Et ikon vises ved siden af navnet på kunden, som du har tildelt klippekortet til. På den måde kan du nemt navigere mellem kunder. Hvis du vil vide mere om klippekort og loyalitetsprogrammet, så klik her.

Besvarede dette dit spørgsmål?