For abonnementer: Free, Starter, Standard, Pro
Virker på: desktopbrowser, mobilapp
Er der en medarbejder, der ikke længere arbejder hos dig? Så kan du nemt fjerne vedkommendes profil, så de ikke længere vises på din bookingside, og kunderne ikke længere kan booke tider hos dem.
Gå ind under Indstillinger (1) — Forretning — Medarbejdere (2).
Klik på den medarbejder, du vil slette profilen for (3).
Tryk på De tre prikker (1) oppe i højre hjørne, og vælg så den røde Slet medarbejder mulighed (2).
Et vindue dukker op og spørger, om du vil slette medarbejderens profil. Bekræft ved at trykke på den røde Slet knap.
Bemærk: Hvis medarbejderen har haft bookinger inden sletning, bliver bookingerne liggende i din kalender. De bliver markeret som Ikke tildelt i bookingdetaljer under medarbejderfeltet. Herfra kan du filtrere dem og derefter tildele en ny medarbejder ved redigering af bookingen.
Sådan gør du i Reservio Business-appen
Du kan også slette en medarbejderprofil direkte fra din mobil.
Tryk på Menu ikonet nederst, og vælg Medarbejdere.
Vælg derefter den medarbejder, du vil slette profilen for.
Tryk herefter på De tre prikker oppe i højre hjørne.
Bekræft ved at trykke på det røde Slet medarbejder felt.
Tip: Vil du bare have medarbejderne fjernet fra din bookingside, behøver du ikke slette dem én ad gangen. Du kan blot skjule hele medarbejdersektionen.




