Sådan tjekker du klienters fremmøde
Opdateret i dag

Vil du spore, om klienten ankom på den aftalte dato eller ej? Intet er nemmere end at bruge funktionen til kontrol af fremmøde, som er tilgængelig for alle planer. Denne funktion kan være særlig nyttig til at spore klienters pålidelighed.

Ændring af bookingstatus i kalenderen for individuelle aftaler

På fanen Kalender åbner du den booking, hvis status du vil ændre. Klik på pilen under titlen Bookingstatus, vælg en af de tilbudte muligheder, og bekræft derefter ændringen med knappen Gem .

Sådan ændrer du bookingstatus for individuelle aftaler i Reservio Business-appen

Du kan også ændre bookingstatus via mobilappen. Klik på kalenderikonet i den nederste bjælke, og åbn den booking , hvis status du vil ændre. Klik på Bookingstatus , og vælg en af de tilbudte muligheder.

Ændring af bookingstatus i kalenderen for gruppearrangementer

Åbn det arrangement, der indeholder bookingen, og hvis status du vil ændre, på fanen Kalender .

Vælg en bestemt booking på listen over reserverede pladser, og klik på pilen i rullelisten, hvor du ser "Bekræftet", og vælg en af de tilbudte muligheder.

Sådan ændrer du bookingstatus for gruppearrangementer i Reservio Business-appen

Du kan også ændre bookingstatus via mobilappen. Bare klik på kalenderikonet i den nederste bjælke, og åbn det arrangement, der indeholder den booking, hvis status du vil ændre. Klik på kryds-ikonet, og vælg, om kunden er ankommet eller ej .

Kontrol af fremmøde

For at kontrollere, om klienten deltager i sine reserverede datoer eller ej, skal du åbne klientprofilen i fanen Klienter. Under navnet og detaljerne finder du en oversigt over deres bookinger, herunder antallet af udeblivelser.

TIP: Hvis en bestemt klient regelmæssigt springer aftalte aftaler over, eller du generelt ikke har en positiv oplevelse med dem, kan du blokere dem.