Alle samlingerKundestyringGenerelt
Sådan blokerer du en klient
Opdateret over en uge siden

Fra tid til anden kan du også komme i en situation, hvor du støder på ikke helt pålidelige kunder. Hvis bestemte kunder regelmæssigt springer de aftalte aftaler over, eller du generelt ikke har en positiv oplevelse med dem, kan du simpelthen blokere dem.

1. Åbn fanen Klienter.

2. Vælg den upålidelige klient fra din database, og åbn vedkommendes profil.

3. Klik derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.

4. Vælg Bloker i indstillingsmenuen.

En blokeret kunde vil ikke længere kunne oprette nye bookinger til dine tjenester. Men klientens data forbliver gemt i din database. Det faktum, at det er en blokeret klient, vil blive fremhævet af et rødt ikon ved siden af deres navn.

Fjern blokering af en klient

Hvis du af en eller anden grund skifter mening om at blokere dem, kan du fjerne blokeringen af klienten ved at bruge samme fremgangsmåde. Åbn den valgte klients profil , og vælg indstillingen Fjern blokering under tandhjulsikonet .

TIP: Hvis du er interesseret i at vide, hvordan du redigerer en klients oplysninger eller sletter den valgte klient fra din database, så klik her.