Sådan tjekker du bookingstatus
Opdateret over en uge siden

For at tjekke status for en reservation i den individuelle aftalekalender skal du blot klikke på den pågældende reservation. Nederst i vinduet kan du straks se, om reservationen er bekræftet eller ej.

I gruppebegivenhedskalenderen kan du tjekke bookingstatus ved at klikke på begivenheden.

Sådan tjekker du bookingstatus i Reservio Business-appen

Du kan også tjekke og ændre reservationsstatus i Reservio Business-mobilappen. I den individuelle aftalekalender skal du bare klikke på den pågældende booking.

Bookingstatussen vises derefter nederst i det vindue, der dukker op.

For at tjekke bookingstatus i gruppebegivenhedskalenderen skal du klikke på den oprettede begivenhed.

Derefter kan du se på skærmen, om reservationen er blevet bekræftet.