Sådan tilpasser du din booking-hjemmeside
Opdateret over en uge siden

Reservio giver dig mulighed for at designe udseendet på din bookinghjemmeside. Du kan tilpasse udseendet af de enkelte sektioner såvel som farveskemaet og headerlayoutet.

I gratis- og startplanerne kan du kun kontrollere, hvilke sektioner der er synlige. Standard- og Pro-planerne giver dig mulighed for at tilpasse header-layoutet og farveindstillingerne. Så hvis du kan lide tilpasningsfunktionen, og du i øjeblikket bruger Starter- eller Free-planen, er du velkommen til at opgradere til en højere version.

Du kan finde tilpasningsmulighederne for Booking Website under fanen Onlinebooking - Design.

Hvis du beslutter dig for at aktivere onlinebetalinger, vil dit bookingwebsted blive omdirigeret til vores portal reservio.cz, hvor sådanne tilpasninger ikke længere kan foretages.

Derudover er det vigtigt at bemærke, at onlinebetalinger i øjeblikket kun er tilgængelige i Tjekkiet.

Layout af overskrift

I den første del kan du vælge layout for virksomhedsoplysninger og forsidebillede til din bookinghjemmeside. Du kan vælge mellem flere forudindstillede designs.

Farvetema

I den anden del kan du nemt ændre farverne på din bookinghjemmeside. Du kan vælge farvetemaet efter dine præferencer eller matche det med dine brandfarver for at få dit brand til at skille sig endnu mere ud.

• Du kan vælge mellem de tilbudte farvetemaer eller tilføje din egen brand farve ved at klikke på plusknappen under titlen Tilføj din brandfarve.

• Ved hjælp af skyderen eller ved at udfylde farvekoden kan du indstille din brandfarve præcist.

• Når du er tilfreds med farven, skal du bekræfte den ved at klikke på Brug farve.

Sektioners synlighed

I den næste del kan du administrere de sektioner, som dine kunder vil se på bookingwebstedet og deres ordrer. De sektioner, du kan vælge imellem, er: Services, Events, Staff, Reviews og About us. Hvis du ikke kan se en af disse sektioner, f.eks. sektionen "Services", er det sandsynligvis, fordi du ikke har oprettet nogen services for din virksomhed. Eller du kan ikke se "Medarbejdere", fordi du ikke har mere end én medarbejder. Eller afsnittet "Anmeldelser" vises ikke, fordi du ikke har nogen anmeldelser endnu osv.

Skjulelse af sektioner

• Hvis du vil skjule en sek tion, skal du klikke på øje-ikonet til højre for sektionens navn. Når øjet er streget ud, er gruppen skjult, og omvendt.

• Hvis du skjuler en service- eller eventsektion, vil den ikke være synlig på bookingwebstedet, og kunderne vil ikke kunne foretage bookinger.

• Hvis du skjuler personaleafsnittet, vil kunderne ikke kunne se dem, og de vil ikke kunne vælge blandt dit personale , når de booker en tjeneste.

Når du opretter en booking, vælges indstillingen Alle tilgængelige automatisk, og så skal du tildele en medarbejder manuelt.

• Bemærk, at det er muligt at skjule alle tjenester på én gang eller slet ingen, og det samme gælder for medarbejdere - det er ikke muligt at skjule kun éntjeneste eller kun én medarbejder.

Redigering af rækkefølge

• Hvis du har brug for at justere rækkefølgen af sektionerne, skal du klikke og holde på prikkerne til venstre for sektionens navn og blot trække den op eller ned.

Glem ikke at bekræfte alle ændringer ved at klikke på knappen Gem ændringer.

Fjernelse af Reservio-branding

Den sidste del af Design-sektionen er dedikeret til Reservio-annoncer, som du nemt kan skjule på din booking-hjemmeside. Hvis du vil vide mere om det, kan du følge denne vejledning.

TIP: Har du kunder fra udlandet, og vil du gerne ændre sproget på din bookingside? Så er det ikke noget problem! Klik her og find ud af, hvordan du gør det.