Alle samlingerPersonaleledelseGenerelt
Sådan sletter du en medarbejders profil
Opdateret i denne uge

Arbejder medarbejderen ikke længere i din virksomhed? Sørg for at slette deres profil, så de ikke vises på dit bookingwebsted, og kunderne ikke kan lave bookinger med dem.

1. Åbn fanen Indstillinger - Forretning - Personale.

2. Klik på den medarbejder, hvis profil du vil slette.

3. Klik på det røde Slet-tegn i nederste højre hjørne.

4. Et vindue, der spørger, om du virkelig vil slette medarbejderens profil, dukker op.

Bekræft din beslutning ved at klikke på den røde Slet-knap .

Husk, at hvis medarbejderen havde bookinger tildelt før sletning, vil bookinger forblive i kalenderen. De vises som Unassigned i bookingdetaljerne i medarbejderfeltet. Baseret på dette kan du filtrere dem og derefter tildele en ny medarbejder i bookingredigeringen.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også slette en medarbejders profil i din mobilapp.

1. Klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Medarbejdere.

2. Klik derefter på den medarbejder, hvis profil du vil slette.

3. Klik derefter på de tre prikker i øverste højre hjørne.

4. Bekræft dit valg ved at klikke på det røde Delete staff member-tegn.

TIP: Hvis du ikke ønsker at have dine medarbejderprofiler på Booking Website, behøver du ikke at slette dem en efter en. Bare skjul hele medarbejdersektionen.