Sådan redigerer du en kalender i Reservio Enterprise
Opdateret over en uge siden

I Reservio Enterprise kan du administrere flere kalendere på én gang. Ud over at tilføje eller fjerne kalendere kan du også redigere dem. Du har kun denne mulighed, hvis du er administrator af Reservio Enterprise-kontoen.

1. Log ind på din Reservio Enterprise-konto.

2. Klik på tandhjulsikonet, der vises i højre side af rækken med en bestemt kalender, når du holder musen over den.

3. I dette afsnit af de generelle indstillinger kan du redigere :

• kalendernavn,

• login-oplysninger (e-mailadresse og adgangskode),

• adgang for individuelle brugere.

4. Til sidst skal du huske at gemme dine ændringer.

Hvis du har brug for at redigere detaljer om bookingkalenderen, f.eks. åbningstider, udbudte tjenester eller tilgængeligt personale, skal du følge disse vejledninger.