Sådan indstiller du et sprog til din konto og dit bookingsite
Sådan indstiller du et sprog til din konto og dit bookingsite
Opdateret i denne uge

Standard systemsprog

I Reservio kan du nemt ændre systemsproget. Der er to måder at gøre det på. Den ene er via dit profilikon i øverste højre hjørne. Vælg derefter Brugerprofil og indstillinger - Appindstillinger - Sprog og valuta.

Du kan bruge den anden metode, hvis du i øjeblikket har fanen Kalender åben. I øverste højre hjørne under dit profilikon skal du klikke på tandhjulsikonet og klikke på Indstillinger.

Standardsystemsproget er sproget i den brugerflade, som du som administrator bruger direkte. Du kan vælge mellem flere sprog.

Glem ikke at gemme ændringerne.

Sådan finder du denne indstilling i Reservio Business-appen

Du kan også ændre standardsystemsproget i din mobilapp. Bare klik på ikonet Indstillinger i den nederste bjælke, og vælg Appindstillinger. Rul derefter lidt ned, og der kan du se indstillingerne under overskriften Sprog & valuta.

Sprog på bookingwebsted

Ud over at ændre systemsproget kan du også ændre sproget på dit bookingwebsted, hvor kunderne foretager deres bookinger. Du kan finde denne indstilling i afsnittet Onlinebooking - Opsætning - Hjemmesidens funktioner. På samme måde kan du vælge mellem flere sprog.

TIP: Du kan indstille din bookingside til et andet sprog end dit systemsprog.