Alle samlingerKontoindstillingerGenerelt
Sådan indstiller du en tidszone eller et tidsformat
Opdateret over en uge siden

Har du brug for at tilpasse din kalender til dit udenlandske klientel? Der er ikke noget nemmere end at indstille den nøjagtige tidszone, tidsformatet eller dagen, hvor ugen starter, i din bookingkalender.

Find indstillingerne for dato og klokkeslæt under dit profilikon i øverste højre hjørne. Vælg Brugerprofil og indstillinger - App-indstillinger.

• Klik på rullelisten med automatisk indstillede tidszoner under Tidszoneredigering. Vælg den tidszone, du vil anvende på din bookingside. Når en kunde fra en anden tidszone besøger din bookingside, vil de se kalenderen justeret til deres tidszone samt en meddelelse om, at bookingtiderne er i en anden tidszone. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om fejlkommunikation.

• Under Datoformat kan du vælge, hvordan datoerne skal vises på dit bookingsite. Du kan vælge at starte med en dag, en måned eller et år.

• I tidsformatet indstiller du, om du vil bruge 24-timers eller 12-timers (AM/PM) format. Det afhænger kun af dine præferencer.

• Den sidste mulighed er at indstille den dag, hvor en uge starter.

Du kan vælge mellem søndag og mandag. Igen afhænger det hovedsageligt af dine kunders vaner.

Til sidst skal du huske at gemme dine indstillinger.