Alle samlingerKontoindstillingerOfte stillede spørgsmål
Kan jeg ændre navnet på min virksomhed?
Opdateret i denne uge

Ja, det er meget enkelt. Du kan ændre virksomhedens navn under fanen Onlinebooking - Opsætning - Forretningsprofil. Her, under titlen Detaljer, ser du det nuværende virksomhedsnavn, som du kan ændre.

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også ændre navnet på din virksomhed i mobilappen. Klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Forretningsprofil. Klik på blyantsikonet ved siden af dit nuværende firmanavn, og skift det. Glem ikke at gemme ændringerne til sidst