Alle samlingerKalender- og bookingadministrationHoldadministration
Sådan sætter du en gentagelse af gruppebegivenheder op
Sådan sætter du en gentagelse af gruppebegivenheder op
Opdateret over en uge siden

Hvis du tilbyder regelmæssige kurser eller lektioner, kan du indstille dem til at blive gentaget i kalenderen. Det sparer dig for at bruge tid på at oprette disse begivenheder igen og igen.

Sådan indstiller du gentagelse - en ny begivenhed

Når du opretter en ny gruppebegivenhed i det vindue, hvor du indstiller begivenhedsdetaljer, skal du vælge den ønskede gentagelsesfrekvens under Gentag. Derefter vil du se yderligere felter, hvor du kan tilføje følgende oplysninger:

• Gentag engang pr. - Vælg, hvor ofte du vil gentage begivenheden (dvs. om den skal gentages hver dag, en gang om ugen eller to gange om måneden osv.)

• Gentag - Vælg den dag, hvor begivenheden skal finde sted.

• Slutter - Du har to muligheder for at afslutte genta gelsen.

Enten stopper begivenheden med at blive gentaget, f.eks. efter 15 gange (du bestemmer det nøjagtige antal), eller også vælger du en dato, hvor gentagelsen skal slutte.

Hvor finder man denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også indstille en gentagelse for en ny begivenhed i din mobilapp. Når du opretter en begivenhed, skal du klikke på Gentag og vælge, hvor ofte du vil organisere denne klasse eller lektion. På næste side skal du bare indstille andre detaljer.

Sådan opsætter du gentagelse - allerede oprettet begivenhed

Hvis du allerede har oprettet en begivenhed i kalenderen, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. Åbn fanen Kalender , og klik på den valgte begivenhed

2. Klik derefter på knappen Rediger i øverste højre hjørne.

3. Du vil se siden med eventdetaljer.

4. I det næstsidste felt skal du klikke på Tilføj gentagelse

5. Udfyld derefter oplysningerne for at specificere gentagelsen (som du kan se ovenfor).

6. Bekræft til sidst ændringerne ved at klikke på knappen Gem

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Du kan også indstille en gentagelse for den allerede oprettede begivenhed i din mobilapp. Bare åbn fanen Kalender , og vælg en bestemt lektion eller et bestemt kursus. For at redigere denne begivenhed skal du klikke på penneikonet i øverste højre hjørne. Klik derefter på Gentag , og udfyld oplysningerne for at specificere gentagelsen.

Sådan forlænger du en allerede gentaget begivenhed

Hvis du har en begivenhed med en afsluttet gentagelse, som skal forlænges, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at ændre gentagelsen af en allerede gentaget begivenhed direkte. Det kan føre til problemer, f.eks. at gentagelsen ikke oprettes, eller at der opstår duplikerede begivenheder. For at løse dette skal du oprette en ny begivenhed for den forlængede periode og konfigurere gentagelsesindstillingerne der. Sørg for, at alle detaljer er korrekte for den opdaterede tidsplan.

Bemærk: Den korteste frekvens for gentagne begivenheder kan konfigureres på daglig basis.

Det betyder, at du kan indstille gentagelser til at ske på forskellige dage, men ikke inden for en enkelt dag, f.eks. hvert 30. minut. For intervaller, der er kortere end en dag, skal du oprette begivenhederne manuelt, f.eks. en begivenhed for hver 30 minutter.

TIP: Hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter gruppebegivenheder, kan du klikke her.