Alle samlingerKalender- og bookingadministrationServiceadministration
Sådan tilføjer du et ekstra spørgsmål til bookingformularen
Sådan tilføjer du et ekstra spørgsmål til bookingformularen
Opdateret over en uge siden

Du kan tilføje et ekstra felt (ekstra spørgsmål) til bookingformularen, som kunderne udfylder, når de booker en service. Du kan bruge denne plads til at bede kunderne om alle mulige nødvendige oplysninger. For eksempel om de har et loyalitetskort og dets nummer. Dette felt er dog ikke obligatorisk, så kunderne kan godt gennemføre deres bookinger uden at udfylde det.

Sådan tilføjer du et ekstra spørgsmål

Åbn fanen Indstillinger - Lager - Serviceydelser, og vælg den service , du vil tilføje et spørgsmål til. I slutningen af formularen er der en boks, hvor du kan skrive et ekstra spørgsmål. Du vil se denne boks, selv når du opretter en helt ny tjeneste.

TIP: Vil du vide mere om, hvordan du tilføjer en ny tjeneste? Så klik her.