Alle samlingerKalender- og bookingadministrationServiceadministration
Sådan tilføjer du et billede til tjenester og klasser
Sådan tilføjer du et billede til tjenester og klasser
Opdateret over en uge siden

Tilføj et billede til de tilbudte tjenester og kurser, og få en konkurrencefordel. Potentielle kunder vil få en bedre idé om, hvordan din service eller dit kursus ser ud, og hvad de kan forvente.

Hvordan gør man det?

Du kan kun tilføje billeder til tjenester og arrangementer i hjemmeside-appen. Følg disse trin:

1. Åbn fanen Indstillinger - Lager - Serviceydelser/Classes (afhængigt af, hvilken type du tilbyder).

2. Fra listen over tjenester eller klasser skal du åbne den, du vil uploade et foto til.

3. Klik på det blå kameraikon til venstre for navnet på tjenesten eller begivenheden.

4. Filudforskeren åbnes, hvor du kan søge efter det foto eller billede, du vil uploade, og klikke på Åbn.

5. En editor åbnes, hvor du kan zoome ind eller ud eller rotere fotoet.

6. Når du er tilfreds med beskæringen af billedet, skal du bekræfte uploaden ved at klikke på den blå Gem-knap.

Nu kan du se billedet for tjenesten eller holdet i oversigten over alle tjenester eller hold, men dine kunder vil også kunne se det på bookingwebstedet.

TIP: Ønsker du, at din virksomhed skal gøre et mere personligt indtryk på dine kunder? Tilføj også et foto til dine medarbejderes profiler.