Alle samlingerPersonaleledelseGenerelt
Sådan tilføjer du et foto til medarbejdernes profiler
Opdateret i denne uge

Tilføj et foto til din medarbejders profil. Dine kunder ser det på bookingwebstedet og kan vælge den medarbejder, de bedst kan lide, når de booker en service. Deres oplevelse bliver finjusteret ned til mindste detalje.

Hvordan gør man det?

Du kan kun tilføje et foto til din medarbejderprofil i Reservio Business-mobilappen. Følg disse trin:

1. Åbn fanen Menu i den nederste bjælke.

2. Klik på Medarbejdere under tegnet Forretning.

3. Klik nu på den medarbejders profil, som du vil uploade billedet til.

4. Klik på det blå kameraikon over medarbejderens navn.

5. Nu kan du vælge, om du vil uploade billedet fra dit mobilgalleri, eller om du vil tage et billede af medarbejderen med det samme.

6. Når du har valgt eller taget billedet, vil du se en editor, hvor du kan zoome ind, zoome ud eller rotere billedet, hvis det ernødvendigt.

7. Når du er tilfreds med beskæringen af billedet, skal du bekræfte uploaden ved at klikke på det gule tegn Vælg.

Nu kan du se billedet af medarbejderen i oversigten over alle medarbejdere, men dine kunder vil også kunne se det på bookingwebstedet.

TIP: Vil du gerne have, at dine kunder på forhånd ved, hvordan servicen eller arrangementet ser ud? Tilføj også et foto til dine services eller events.