Alle samlingerKalender- og bookingadministrationAdministration af bookingtider
Sådan opsætter du tilpassede bookingtider for en tjeneste
Sådan opsætter du tilpassede bookingtider for en tjeneste
Opdateret over en uge siden

Hvis din virksomhed tilbyder en service med unikke åbningstider, der adskiller sig fra dine standardåbningstider, giver Reservio dig mulighed for nemt at tilpasse bookingtiderne for den pågældende service. Det er vigtigt at bemærke, at en tjenestes tilgængelighed afhænger af den pågældende medarbejders tilgængelighed.

Sådan sætter du det op:

1. Opreten medarbejder: Start med at oprette en medarbejder, som skal være ansvarlig for at levere tjenesten med unikke åbningstider. Lad os kalde denne medarbejder "Kate"

2. Tildel tjenesten til medarbejderen: Når du har oprettet Kate, skal du tildele hende den specifikke tjeneste, der har forskellige åbningstider. Lad os f.eks. bruge "Haircut" som service med unikke åbningstider.

3. Konfigurer arbejdstiden for medarbejderen: Konfigurer nu arbejdstiden for Kate ud fra de unikke åbningstider, du ønsker for "Haircut"-servicen. Juster de dage og tidspunkter, hvor Kate er tilgængelig for at levere denne service.

4. Tjenestenstilgængelighed:

Når du har konfigureret Kates arbejdstider for "Haircut"-servicen, vil servicen kun være tilgængelig for booking i disse specifikke arbejdstider. Kunder kan udelukkende booke "Haircut"-aftaler med Kate i hendes angivne arbejdstid.

En lilleadvarsel: Der kan opstå utilsigtede dobbeltbookinger, hvis medarbejdere har overlappende tilgængelighed.

For at forhindre dette skal du sørge for, at hver medarbejder har sin egen arbejdstid for at undgå planlægningskonflikter.