Alle samlingerKalender- og bookingadministrationBookinger
Er det muligt at afbestille flere bookinger på én gang?
Opdateret i denne uge

Desværre nej, i øjeblikket understøtter vores system ikke masseannullering af reservationer. Du kan dog sagtens fjerne dem én efter én manuelt.

Annullering af bookinger

I den individuelle aftalekalender kan du slette en booking ved at klikke på den i kalendersektionen:

Du kan slette en reservation i gruppebegivenhedskalenderen ved at vælge den tilsvarende begivenhed:

Brug de tre prikker i slutningen af reservationen:

Sådan annullerer du bookinger i Reservio Business-appen

I kalenderen for individuelle aftaler kan du aflyse en aftale ved at klikke på skraldespandsikonet ved siden af krydset.

Hvis du vil slette en booking i gruppebegivenhedskalenderen, skal du klikke på reservationen i den specifikke begivenhed.

Brug skraldespandsikonet ved siden af krydset, og bekræft ved at klikke på knappen Annuller booking.