Alle samlingerSalgsstedSkatter og betalinger
Hvordan downloader jeg fakturaer for betalte tjenester og produkter?
Hvordan downloader jeg fakturaer for betalte tjenester og produkter?
Opdateret over en uge siden

Bruger du Reservio POS-systemet og sælger tjenester eller produkter til kunder gennem det? Du kan nemt downloade og inkludere en faktura for hvert salg i dit regnskab. Følg disse trin:

1. Åbn fanen Salg - Salg - Transaktioner.

2. Klik på den betaling, du vil downloade fakturaen for.

3. På siden med transaktionsdetaljer skal du klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne og vælge Download kvittering .

4. Fakturaen gemmes i PDF-format direkte på din computer (eller anden enhed, du bruger i øjeblikket).

TIP: Når du har klikket på den valgte betaling, kan du se alle de forskellige detaljer. Du finder oplysninger om betalingstype, ID og status, navnet på den medarbejder, der har behandlet betalingen, oplysninger om den kunde, der har foretaget betalingen, hele indholdet af indkøbskurven og eventuelt en note, som kunden har skrevet ved kassen.