Alle samlingerSalgsstedSkatter og betalinger
Sådan accepterer du betalinger for produkter via POS-systemet
Sådan accepterer du betalinger for produkter via POS-systemet
Opdateret over en uge siden

Tilbyder du både produkter, tjenester og events? Intet er vigtigere end at kunne registrere salget i systemet. Takket være denne proces genereres fakturaer automatisk, produkter kan sælges på samme tid som tjenester, og du får et detaljeret overblik over alle solgte produkter.

Aktivér POS-systemet, og tilføj produktet til lageret

Før salget skal du aktivere dit POS-system. Denne proces indebærer, at du udfylder dine virksomhedsoplysninger og indstiller de skatter og betalingsmetoder, du vil bruge. Hvis du ikke har sat systemet op endnu, kan du følge denne detaljerede vejledning.

Derudover skal du også tilføje produkter til din beholdning. Hvis du har brug for at lære, hvordan du tilføjer dine produkter til et varelager, kan du følge denne vejledning.

Salget

Der er to måder, du kan sælge et produkt på, afhængigt af om du kun sælger produktet separat, eller om kunden vil betale for både service og produkt samtidig.

Sådan sælger du produktet separat

Hvis en kunde ønsker at købe sit yndlingsprodukt hos dig, kan du sælge det separat, også selvom kunden ikke har brugt nogen service. Gør følgende:

1. Klik på knappen Opret ny i øverste venstre hjørne på fanen Kalender.

2. Klik derefter på Produkter , og find det produkt, du vil sælge.

1. Hvis du tilbyder flere produkter, kan du bruge forstørrelsesglasset til at finde det hurtigere ved at skrive produktnavnet.

3. Når du tilføjer produkter til din ordre, vises de under hinanden i højre side af skærmen. Her kan du også justere antallet af dem.

4. Når du er tilfreds med listen over de produkter, du vil sælge, skal du klikke på knappen Tilføj kunde og vælge den kunde, du vil sælge produkterne til.

1. Hvis det er en førstegangskunde, skal du klikke på knappen Ny kunde og oprette en ny kundeprofil. Alternativt kan du foretage et salg uden at tildele en kunde.

2. Hvis du ved en fejl kommer til at vælge en anden kunde, skal du klikke på de tre pri kker til højre for kundens navn, vælge Skift kunde og vælge den rigtige.

5. I ordreoversigten skal du sikre dig, at du har valgt de rigtige produkter og den rigtigekunde. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på den blå Checkout-knap .

6. Vælg derefter en betalingsmetode, skriv de kontanter, du har modtaget, ned, eller følg instruktionerne, hvis kunden ønsker at bruge en anden betalingsmetode.

7. Når betalingen er gennemført, kan du downloade fakturaen.

Sådan sælger du et produkt og en service eller et arrangement på samme tid

Hvis kunden ønsker at købe et produkt efter servicen eller arrangementet, er der to måder, du kan gøre det på:

Via bookingdetaljerne i kalenderen

1. Klik på kundens booking på fanen Kalender, så åbnes bookingdetaljerne, og klik på knappen Gå til kassen . For et gruppearrangement skal du klikke på den blå indkøbskurv i rækken for den valgte klient.

2. Klik derefter på Produkter , og søg efter det produkt, kunden ønsker at købe.

1. Hvis du tilbyder flere produkter, kan du bruge forstørrelsesglasset til at finde det hurtigere ved at skrive navnet på produktet.

3. Når du tilføjer tjenester eller events og produkter til ordren, vises de under hinanden i højre side af skærmen (du kan tilføje flere forskellige tjenester til din kurv). Du kan også justere antallet af produkter her. Desuden kan du justere antallet af spots, som kunden ønsker at betale for (for eksempel hvis et par kommer til et arrangement, og begge mænd betaler).

4. Hvis du vil skifte kunde, skal du klikke på de tre prikker til højre for kundens navn og vælge Skift kunde. Vælg derefter den rigtige fra listen.

5. I ordreoversigten skal du sikre dig, at du har valgt den rigtige service eller begivenhed og de rigtige produkter, og atdu har valgt den rigtige kunde.Hvis alt er korrekt, skal du klikke på den blå Checkout-knap.

6. Vælg derefter en betalingsmetode, skriv de kontanter, du har modtaget, ned, eller følg instruktionerne, hvis kunden ønsker at bruge en anden betalingsmetode.

7. Når betalingen er gennemført, kan du downloade fakturaen.

Via knappen Opret ny

1. Klik på knappen Opret ny i øverste venstre hjørne på fanen Kalender.

2. Vælg først den service eller begivenhed, som kunden har gennemført (du kan også lægge flere forskellige services i indkøbskurven).

3. Klik derefter på Produkter , og find det produkt, du vil sælge.

1. Hvis du tilbyder flere produkter, kan du bruge forstørrelsesglasset til at finde det hurtigere ved at skrive produktnavnet.

4. Når du tilføjer produkter til din ordre, vises de under hinanden i højre side af skærmen. Her kan du også justere deres antal. På den måde kan du også justere antallet af pladser, som kunden vil betale for (hvis der f.eks. kommer et par til arrangementet, og manden betaler for dem begge).

5. Når du er tilfreds med den service eller begivenhed og de produkter, du vil sælge, skal du klikke på knappen Tilføj kunde og vælge den kunde, du vil sælge produkternetil.

1. Hvis det er en førstegangskunde, skal du klikke på knappen Ny kunde og oprette en ny kundeprofil. Alternativt kan du foretage et salg uden at tildele en kunde.

2. Hvis du ved en fejl kommer til at vælge en anden kunde, skal du klikke på de tre pri kker til højre for kundens navn, vælge Skift kunde og vælge den rigtige.

6. I ordreoversigten skal du sikre dig, at du har valgt den rigtige service eller begivenhed, de rigtige produkter og den rigtige kunde. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på den blå Checkout-knap.

7. Vælg derefter en betalingsmetode, skriv de kontanter, du har modtaget, ned, eller følg instruktionerne, hvis kunden ønsker at bruge en anden betalingsmetode.

8. Når betalingen er gennemført, kan du downloade fakturaen.

TIP: Fik du ikke downloadet fakturaen lige efter betalingen? Intet problem - du kan downloade den bagefter.