Tapahtuman jakaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko jakaa ryhmätapahtumasi sosiaalisissa verkostoissa ja houkutella lisää asiakkaita? Mikään ei ole helpompaa kuin jakaa tapahtuma suoraan kalenteristasi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, miten voit tehdä sen:

Jakaminen suoraan tapahtuman yksityiskohdista

Avaa Kalenteri-välilehdellä tietty tapahtuma, jota haluat mainostaa. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-painiketta ja valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jaa Facebookissa

• Jaa Twitterissä

• Jaa Google+:ssa

Valittua sosiaalista verkostoa klikkaamalla avautuu uusi välilehti. Varmista, että olet kirjautunut sisään ja lisää lyhyt kommentti ennen kuin jaat tapahtuman asiakkaillesi.

Vaihtoehtoisesti voit kopioida tapahtuman linkin, jonka voit lähettää kenelle tahansa, tai tehdä siitä QR-koodin.

Jakaminen Kalenteri-välilehdeltä napsauttamalla Luo uusi -painiketta

Kun uusi ikkuna avautuu, napsauta Booking Link (Varauslinkki) -painiketta nähdäksesi kaikki jakamisvaihtoehdot. Sen lisäksi, että voit jakaa yleisen linkin varaussivustolle ja linkin yksittäisten työntekijöiden profiileihin, löydät myös mahdollisuuden jakaa tapahtuman.

Voit joko kopioida linkin, joka johtaa valittuun tapahtumaan Varaussivustollasi, ja lähettää tai jakaa sen sitten minne haluat. Tai voit napsauttaa jakopainiketta valitaksesi laajennetut jaettavat vaihtoehdot.

• Voit ladata QR-koodin, kopioida linkin, jakaa sen suoraan sosiaaliseen mediaan tai lähettää sen sähköpostitse.

Nämä vaihtoehdot ovat hyödyllisiä erityisesti, jos tapahtumasi on merkitty yksityiseksi . Tämän jälkeen voit vapaasti valita, mille asiakkaille haluat lähettää varauslinkin ja mille et (asiakkaat, joilla ei ole tätä ainutlaatuista linkkiä, eivät voi tehdä varausta yksityiseen tapahtumaan).

VINKKI : Haluatko luoda yksityisen tapahtuman, mutta et tiedä, mistä löydät tämän vaihtoehdon? Seuraa tätä opasta ja selvitä, miten se tehdään.