Miten lomia järjestetään
Päivitetty tällä viikolla

Suunnitteletko lomaa? Tai työntekijä haluaa lähteä viikoksi pois? Määritä lomat kalenteriin, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että asiakas tekee varauksen päivälle, jolloin olet poissa.

Löydät lomien hallinnan välilehdeltä Asetukset - Yritys- Lomat - Lisää loma.

Kun olet napsauttanut sinistä Lisää loma -painiketta, täytä seuraavat tiedot:

• Täytä ensin loman nimi , esimerkiksi "Maailmanristeily".

• Määritä seuraavaksi loman kesto From- ja to-kenttiin .

• Jos haluat loman kestävän kokonaisia päiviä, valitse Koko päivä -vaihtoehto.

• Lyhyiden lomapäivien määrittäminen tietyn päivän sisällä on myös mahdollista määrittelemällä tarkat kellonajat, jolloin loma alkaa ja päättyy.

• Valitse viimeisessä kentässä Staff( Henkilöstö) Muokkaa -painiketta napsauttamalla ne henkilöstön jäsenet, joitalomat koskevat.

• Napsauta sitten Luo-painiketta , ja voit alkaa pakata lomaa varten!

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksesta

Voit määrittää lomia myös mobiilisovelluksessa. Napsauta alapalkin Valikko-kuvaketta ja valitse Lomat osiosta Yritys. Napsauta sitten Luo-painiketta ja lisää tarvittavat tiedot. Älä unohda lopuksi tallentaa uutta lomaa.

Miten lomien ominaisuus toimii kalenterissa?

• Asiakkaat eivät voi varata palveluita tietylle työntekijälle lomakauden aikana.

• Loma-ajat näkyvät henkilöstön jäsenen kalenterissa.

• Jos haluat muuttaa loman kestoa, napsauta kyseisen loman sisältävää ruutua joko lomaosiossa tai kalenterissa. Samalla tavalla kuin asetat ne, päivität myös yksittäiset päivämäärät.

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain kalenterissa yksittäisten tapaamisten osalta. Ryhmätilaisuuksien kalenterissa asiakkaat varaavat vain ennalta määritettyihin tilaisuuksiin. Et siis yksinkertaisesti luo uusia tapahtumia lomasi aikana.

VINKKI: Pitääkö sinun mukauttaa henkilökunnan jäsenen aikataulua yhden päivän aikana (esimerkiksi jos hänen on juostava lääkärintarkastukseen)? Hallitse vain tietyn henkilöstön jäsenen aikataulua yksittäisten päivien ja tuntien osalta. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.