Miten tarkistaa asiakkaiden läsnäolo
Päivitetty tänään

Haluatko seurata, saapuiko asiakas sovittuna päivänä vai ei? Mikään ei ole helpompaa kuin käyttää kaikkiin suunnitelmiin saatavilla olevaa läsnäolotarkistusominaisuutta. Tämä ominaisuus voi olla erityisen hyödyllinen asiakkaiden luotettavuuden seurannassa.

Varaustilan muuttaminen kalenterissa yksittäisten tapaamisten osalta

Avaa Kalenteri-välilehdellä varaus , jonka tilan haluat muuttaa. Napsauta otsikon Varaustila alla olevaa nuolta , valitse jokin tarjotuista vaihtoehdoista ja vahvista muutos Tallenna-painikkeella .

Yksittäisten tapaamisten varaustilan muuttaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit muuttaa varaustilaa myös mobiilisovelluksen kautta. Napsauta alapalkin Kalenteri-kuvaketta ja avaa varaus , jonka tilan haluat muuttaa. Napsauta Varauksen tila ja valitse jokin tarjotuista vaihtoehdoista.

Varauksen tilan muuttaminen kalenterissa ryhmätilaisuuksien osalta

Avaa Kalenteri-välilehdellä tapahtuma, joka sisältää varauksen ja jonka tilan haluat muuttaa.

Valitse varattujen paikkojen luettelosta tietty varaus ja napsauta avattavassa luettelossa, jossa näkyy "Vahvistettu", nuolta ja valitse jokin tarjotuista vaihtoehdoista.

Ryhmätilaisuuksien varaustilan muuttaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit muuttaa varaustilaa myös mobiilisovelluksen kautta. Napsauta vain kalenterikuvaketta alapalkissa ja avaa tapahtuma, joka sisältää varauksen, jonka tilan haluat muuttaa. Napsauta rasti-kuvaketta ja valitse , onko asiakas saapunut vai ei.

Läsnäolon tarkistaminen

Jos haluat tarkistaa, osallistuuko asiakas varattuihin päivämääriin vai ei, avaa asiakasprofiili Asiakkaat-välilehdeltä. Nimen ja tietojen alapuolella on yleiskatsaus heidän varauksistaan, mukaan lukien ei-esiintymisten määrä.

VINKKI: Jos tietty asiakas jättää säännöllisesti sovitut tapaamiset väliin tai sinulla ei yleensä ole myönteisiä kokemuksia hänestä, voit estää hänet.