Onko varaukseni luotu onnistuneesti?
Päivitetty yli viikko sitten

Oletko varannut palvelun, mutta et tiedä, onnistuiko varauksesi? Sinulla on useita vaihtoehtoja sen tarkistamiseksi:

1. Kun olet luonut varauksen onnistuneesti, näytöllesi ilmestyy viesti, jossa vahvistetaan, että varauksesi on vastaanotettu.

2. Kun varaus on hyväksytty (manuaalisesti tai automaattisesti yrityksen toimesta), saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.

3. Voit myös tarkistaa varauksesi kirjauduttuasi asiakastilillesi Reserviota käyttävän yrityksen varaussivuston kautta.

Löydät nopean yleiskatsauksen varauksistasi klikkaamalla nimeäsi tai profiilikuvaasi. Jos haluat tarkastella kaikkia varauksiasi, myös aiempia varauksia, napsauta Varaukset.

Näet koko luettelon tulevista varauksista. Jos haluat nähdä aiemmat varaukset, valitse Historia.

VINKKI: Eikö suunniteltu tapaaminen enää sovi sinulle? Mikään ei ole helpompaa kuin varauksen peruuttaminen.