Kaikki kokoelmatVerkkoajanvaraukset asiakkailleYleistä
Kuinka luoda varaus Booking-sivuston kautta (asiakkaana)?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tehdä varauksen avaamalla valitun yrityksen varaussivuston. Voit varata joko tietyn palvelun tai paikan ryhmätapahtumassa - molempien varaustyyppien ohjeet ovat alla:

Yksittäisen ajanvarauksen luominen

1. Kun olet avannut varausverkkosivuston, voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

• valitse joko palvelu, jonka haluat varata (ja valitse henkilökunta toisessa vaiheessa),

• tai valitse suosikkihenkilöstö, jonka luokse haluat tulla (ja valitse palvelu toisessa vaiheessa).

Varaussivuston oikeassa reunassa voit suodattaa palveluja kategorioiden mukaan tai etsiä tiettyjä palveluja tai henkilökunnan jäseniä.

2. Tämän jälkeen valitset:

• henkilökunnan jäsenen valittuun palveluun. Jos sinulla ei ole suosikkihenkilöstön jäsentä, voit valita vaihtoehdon Kaikki käytettävissä,

• tai palvelua varten valitun henkilöstön jäsenen.

Työntekijä määritetään automaattisesti, jos vain yksi työntekijä tarjoaa tätä palvelua.

3. Heti kun olet valinnut palvelun ja työntekijän, pääset varausprosessin seuraavaan vaiheeseen - Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla.

4. Seuraavaksi voit kirjautua sisään olemassa olevalla Reservio-tilillä tai jatkaa vieraana kirjautumatta sisään. Tämän jälkeen voit muokata tai täyttää Henkilökohtaiset tiedot (riippuu siitä, oletko kirjautunut sisään vai et) ja valita maksuvaihtoehdon. Tässä vaiheessa näet myös peruutusehdot ja yhteenvedon. Lisäksi voit kirjoittaa varausmerkinnän. Kun olet tarkistanut varauksen tiedot, sinun tarvitsee vain vahvistaa varaus sinisellä painikkeella.

5. Kun olet vahvistanut varauksen luomisen, näet varauksen yhteenvedon ja varausvahvistuksen.

Kuinka varata tapahtumaa varten

1. Kun olet avannut varausverkkosivuston, sinulla on kaksi vaihtoehtoa valittavana:

• valitse joko tapahtuma, jonka haluat varata,

• tai valitse suosikkihenkilökunnan jäsen, jonka luokse haluat tulla (ja valitse toisessa vaiheessa kyseisen henkilökunnan tarjoama tapahtuma).

Varaussivuston oikeassa reunassa voit etsiä tiettyjä tapahtumia tai henkilökunnan jäseniä. Voit myös valita kalenterista päivän, jonka haluat varata.

2. Jos valitset tapahtuman, näet seuraavassa vaiheessa vain yhteenvedon. Mutta jos valitset henkilökunnan jäsenen, sinun on valittava tapahtuma tarjotuista päivämääristä. Kun olet valinnut tapahtuman, voit määrittää, kuinka monta paikkaa haluat varata.

3. Seuraavaksi voit kirjautua olemassa olevalle Reservio-tilille tai jatkaa vieraana kirjautumatta sisään. Tämän jälkeen voit muokata tai täyttää Henkilökohtaiset tiedot (riippuu siitä, oletko kirjautunut sisään vai et) ja valita maksuvaihtoehdon . Tässä vaiheessa näet myös peruutusehdot ja yhteenvedon. Lisäksi voit kirjoittaa varausmerkinnän. Kun olet tarkistanut varauksen tiedot, sinun tarvitsee vain vahvistaa varaus sinisellä painikkeella.

4. Kun olet vahvistanut varauksen luomisen, näet varauksen yhteenvedon ja varausvahvistuksen.

VINKKI: Oletko varannut palvelun, mutta et tiedä, onnistuiko varaus? Klikkaa tästä, niin saat tietää, miten voit tarkistaa sen.