Ajanvaraukset

Määritä tietyt aikavälivaraukset, joiden aukioloaika pysyy muuttumattomana.

Päivitetty tällä viikolla

Jos haluat muuttaa tiettyä aikaa, jolloin asiakkaat voivat varata ajan sinulta muuttamatta yrityksen aukioloaikoja, säädä vain henkilökunnan jäsenen työaikaa (sinun työaikaasi). Asiakkaasi näkevät yrityksesi aukioloajat varaussivustolla, ja kun he valitsevat työntekijän, vapaat ajat avautuvat.

Yksittäisen työntekijän asetuksissa voidaan määrittää erityisiä aikavälejä mukautettujen varausaikojen avulla.

Älä unohda tallentaa muutoksia! 🙂

Miten hallita tiettyjen päivien aikataulua?

Työntekijäsi on lomalla tai ei pääse tiettynä päivänä tai edes vain tiettynä osana kyseistä päivää? Voit myös asettaa työajat vain näille tietyille tunneille tai päiville. Avaa vain kalenteri, valitse Henkilöstö-osiossa työntekijä, napsauta pientä sinistä nuolta ja valitse Hallitse aikataulua.

Siellä voit yksinkertaisesti muuttaa työaikaa tiettynä päivänä:

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit helposti hallita työntekijöidesi työaikaa tiettynä päivänä napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Kalenteri-kuvaketta. Siellä näet yksittäisten työntekijöiden työaikavaihtoehdot tietyille päiville, joita voit helposti muuttaa. Työntekijän työaikojen muokkaaminen kaikille päiville kerralla mobiilisovelluksessa ei valitettavasti ole toistaiseksi mahdollista.