Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaKurssin hallinta
Ryhmätapahtumien toistamisen määrittäminen
Ryhmätapahtumien toistamisen määrittäminen
Päivitetty yli viikko sitten

Jos tarjoat säännöllisiä kursseja tai oppitunteja, aseta ne toistumaan kalenterissa. Näin säästät aikaa näiden tapahtumien luomiseen yhä uudelleen ja uudelleen.

Toistuvuuden määrittäminen - uusi tapahtuma

Luodessasi uutta ryhmätapahtumaa ikkunassa, jossa asetat tapahtuman tiedot, valitse haluamasi toistoväli kohdassa Toista. Tämän jälkeen näet lisäruutuja, joihin voit lisätä seuraavat tiedot:

• Toista kerran per - Valitse, kuinka usein haluat toistaa tapahtuman (eli toistetaanko se joka päivä, kerran viikossa, kahdesti kuukaudessa jne.).

• Toista päivänä - Valitse päivä, jolloin tapahtuma toistuu.

• Päättyy - Sinulla on kaksi vaihtoehtoa toiston päättämiseksi.

Joko tapahtuma lakkaa toistumasta esimerkiksi 15 kerran jälkeen (määrität tarkan lukumäärän) tai valitset päivämäärän, jolloin toistuminen päättyy.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit määrittää uudelle tapahtumalle toiston myös mobiilisovelluksessa. Kun luot tapahtumaa, valitse Toista ja valitse, kuinka usein haluat järjestää tämän luokan tai oppitunnin. Määritä seuraavalla sivulla vain muut tiedot.

Toiston määrittäminen - jo luotu tapahtuma

Jos olet jo luonut tapahtuman kalenteriin, noudata alla olevia ohjeita:

1. Avaa Kalenteri-välilehti ja napsauta valittua tapahtumaa.

2. Napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta

3. Näet tapahtuman tiedot -sivun.

4. Napsauta toiseksi viimeisessä kentässä Lisää toisto.

5. Täytä sitten tiedot toiston määrittämiseksi (kuten yllä näkyy).

6. Vahvista muutokset lopuksi napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit määrittää toiston jo luodulle tapahtumalle myös mobiilisovelluksessa. Avaa vain Kalenteri-välilehti ja valitse tietty oppitunti tai kurssi. Voit muokata tätä tapahtumaa napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kynäkuvaketta . Napsauta sitten Toista ja täytä tiedot toiston määrittämiseksi.

Miten jo toistettua tapahtumaa voidaan pidentää

Jos sinulla on tapahtuma, jonka toistaminen on päättynyt ja joka tarvitsee pidennystä, ota huomioon, että jo toistetun tapahtuman toistamisen muuttaminen suoraan ei ole mahdollista. Tämä voi johtaa ongelmiin, kuten siihen, että toistoa ei luoda tai että tapahtumat ovat päällekkäisiä. Voit ratkaista tämän ongelman luomalla uuden tapahtuman pidennetylle ajanjaksolle ja määrittämällä toistamisasetukset siinä. Varmista, että kaikki tiedot ovat täsmällisiä päivitettyä aikataulua varten.

Huomautus: Toistotapahtumien lyhin toistoväli voidaan määrittää päivittäiseksi.

Tämä tarkoittaa, että voit määrittää toistoja tapahtumaan eri päivinä, mutta ei yhden päivän sisällä, esimerkiksi 30 minuutin välein. Päivää lyhyempiä aikavälejä varten sinun on luotava tapahtumat manuaalisesti, esimerkiksi yksi tapahtuma 30 minuutin välein.

VINKKI: Jos haluat lisätietoja ryhmätapahtumien määrittämisestä, napsauta tästä.