Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaKurssin hallinta
Kuinka poistaa ryhmätapahtumien toistaminen
Kuinka poistaa ryhmätapahtumien toistaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Valitettavasti koko toiston poistaminen suoraan toistuvan tapahtuman sisältä ei ole mahdollista. Jos haluat poistaa koko tapahtuman toistamisen, etsi alkuperäinen tapahtuma, jossa toistaminen aloitettiin.

Varmista, että suoritat poistoprosessin yksinomaan sen alkuperäisen tapahtuman kautta, jossa toisto alun perin asetettiin. Näin varmistat ryhmätapahtumien toistoaikataulujen tarkan ja kattavan hallinnan.

Koko toiston poistaminen:

1. Valitse alkuperäinen tapahtuma.

2. Kun sinua pyydetään poistamaan tapahtuma, valitse vaihtoehto Seuraavat tapahtumat, jos haluat poistaa koko toiston.

Jos haluat poistaa yksittäisen toiston, napsauta tapahtumaa, jonka haluat poistaa, ja valitse vaihtoehto Vain tämä tapahtuma.

Yksittäisen toiston poistaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit poistaa yksittäisen toiston myös mobiilisovelluksessa.

1. Etsi kalenterista toistuva tapahtuma, jonka haluat poistaa.

2. Avaa tapahtuman tiedot napauttamalla sitä.

3. Etsi Muokkaa-kuvake, jota esittää kynä tai lyijykynä.

4. Napsauta Poista-kuvaketta, jota symboloi roskakori, ja vahvista tapahtuman peruuttaminen.