Kuinka tuoda asiakkaita
Päivitetty yli viikko sitten

Onko sinulla jo asiakasluettelo, jonka siirtäminen manuaalisesti varausjärjestelmään veisi paljon aikaa? Käytä Asiakkaiden tuonti -toimintoa ja säästä aikaa. Vaihtoehtoisesti voit tutustua lisätietoihin siitä, miten voit lisätä uuden asiakkaan.

Tuo tiedot avaamalla Asiakkaat-välilehti ja napsauttamalla CSV-painiketta vasemman sarakkeen Tuo asiakkaat -otsikon alla.

Siellä voit lisätä tietokoneellesi tallennetun CSV-tiedoston. Muista lopuksi vahvistaa asiakkaiden lataaminen Tuo-painikkeella .

Vaadittu CSV-tiedostomuoto

Voit viedä CSV-tiedoston aiemmasta varausjärjestelmästä (jos se tarjoaa tämän vaihtoehdon) tai luoda sen Excelissä. Varmista kuitenkin, että luot uuden sarakkeen kunkin asiakkaan tiedoille seuraavassa järjestyksessä:

1. nimi ja sukunimi (nimi),

2. sähköpostiosoite (sähköposti),

3. puhelin (phone).

Sarakkeen nimen, eli taulukon ensimmäisen rivin, on sisällettävä sovellettava termi (kuten edellä on esitetty suluissa). Tämä on ainoa tapa varmistaa, että järjestelmä lukee tiedot oikein ja kirjoittaa ne uuteen asiakastietokantaasi.

VINKKI: Haluatko luoda tietojen yhteenvedon, jonka voit tarkistaa milloin tahansa Reservio-varausjärjestelmän ulkopuolella? Lue lisää ominaisuudesta viedä ja tulostaa tietoja.