Kaikki kokoelmatAloitusopasUKK
Reservio Business -sovelluksen käyttö
Päivitetty tällä viikolla

Lataa Reservio Business -mobiilisovellus ilmaiseksi puhelimeesi tai tablettiisi ja pidä yrityksesi aina hallinnassa. Voit hallita varauksia, käyttää asiakastietokantaa ja muuttaa asetuksia milloin ja missä tahansa.

Lataa ja kirjaudu sisään

Lataa ensin Reservio Business -mobiilisovellus App Storesta (jos laitteessa on iOS-käyttöjärjestelmä) tai Google Playsta (jos laitteessa on Android-käyttöjärjestelmä). Luo sitten tili yrityksellesi (voit tehdä sen verkkoversiossa tai mobiilisovelluksessa) tai kirjaudu olemassa olevalle tilille, jos sinulla on jo tili.

Kalenteri

Kun olet kirjautunut sisään, näet automaattisesti työkalenterisi. Täällä voit selata päiviä, viikkoja ja yksittäisiä varauksia. Jos haluat luoda uuden varauksen tai tapahtuman (kalenterityypistäsi riippuen), napsauta punaista plus-painiketta.

Varauksia varten käytettävissä olevat aikaväliajat ja niiden säätäminen

Jos haluat tarkistaa, mihin kellonaikoihin työntekijäsi voivat vastaanottaa uusia varauksia, avaa Kalenteri-välilehti ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kalenterikuvaketta, jossa on kynä. Täältä voit valita päivän, jolloin näet luettelon henkilökunnan jäsenistä ja heidän käytettävissä olevista aukioloajoista. Voit muokata niitä helposti napsauttamalla henkilökunnan jäsenen nimeä. Valitse seuraavassa vaiheessa oletus (työntekijän aukioloajat = yrityksesi aukioloajat), suljettu (työntekijä on vapaalla kyseisenä päivänä) tai mukautettu (mikä tahansa aikaväli). Muista tallentaa muutokset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa rastia.

Suodata varaukset palvelujen tai henkilöstön mukaan

Jos haluat näyttää varaukset vain tietyn palvelun tai valitun henkilökunnan osalta, avaa Kalenteri-välilehti ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa suodatuskuvaketta. Valitse seuraavassa vaiheessa, mitkä palvelut haluat näyttää kalenterissa tai minkä henkilökunnan jäsenten osalta.

Asiakkaat

Alapalkin toinen kuvake vasemmalta on Asiakkaat-välilehti . Täällä sinulla on yleiskatsaus kaikista asiakkaistasi. Voit luoda uuden asiakasprofiilin napsauttamalla punaista plus-painiketta. Jos haluat nähdä asiakkaan tiedot, napsauta hänen nimeään. Siellä voit myös muuttaa heidän tietojaan tai poistaa koko asiakasprofiilin.

Ilmoitukset

Alapalkin toinen kuvake oikealta on Ilmoitukset-välilehti . Kuvakkeen vieressä olevassa punaisessa ympyrässä oleva numero kertoo, kuinka monta uutta varausta odottaa hyväksyntääsi. Jos numeroa ei näy, olet saanut kaikki kiinni.

Valikko

Alimman palkkiosivun aivan oikealla puolella on kolme riviä , joka symboloi Valikko.

• Sivun ensimmäisessä osassa, nimeltään Verkkovaraus, voit siirtyä kohtaan Hanki varaukset, josta löydät varauslinkkisi ja QR-koodisi, hallinnoida Yritysprofiiliasi, asettaa Varaussäännöt, muokata Suunnittelu ulkoasua, tutkia Verkkosivuston ominaisuudet, säätää Käytäntöjä ja selata Markkinapaikka.

• Toinen osa koskee Yritystäsi — voit määrittää Työntekijät, Saatavuuden ja Lomat.

• Varastot-osiossa voit hallita Palveluitasi ja ottaa käyttöön Asiakasuskollisuus, kuten asiakkaille tarkoitetut passit.

• Viimeinen osa liittyy Profiiliisi — kohdassa Profiilini löydät perustiedot, ja Sovelluksen asetuksissa voit muuttaa esimerkiksi päivämäärää, aikaa, kieltä tai valuuttaa.

• Pääosion erottavan viivan alapuolella on Ohje, Tuki, Käyttöehdot, Tietosuojakäytäntö ja muun muassa mahdollisuus kirjautua ulos.