Kuinka tehdä varauksia Reserviossa

luoda varaus, varausprosessi

Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet luonut yritystilin Reserviossa, voit tehdä varauksia kahdella yksinkertaisella tavalla:

Varaussivustolla

Kun olet perustanut Reservio-liiketoimintatilisi, sinulla on oma varausverkkosivustosi URL-osoite. Asiakkaat voivat helposti varata tapaamisia itse käymällä tällä sivulla.

Reservio-kalenterin kautta

Voit tehdä varauksia myös manuaalisesti Reservio-kalenterisi kautta.

1. Kirjaudu sisään ja siirry Kalenteri-välilehdelle.

2. Luo varaus asiakkaillesi.

Yksittäisiä tapaamisia varten napsauta vasemmalla olevaa sinistä Luo uusi -painiketta tai napsauta suoraan kalenteriin:

Ryhmätapahtumia varten luo tai valitse jo luotu tapahtuma ja lisää asiakkaat siihen: