Kaikki kokoelmatKassajärjestelmäVarastonhallinta
Kuinka lisätä uusi tuote varastoon
Päivitetty yli viikko sitten

Tarjoatko tuotteita sekä palveluita ja kursseja ja haluat myydä niitä asiakkaillesi helpommin? Lisää ne vain verkkovarastoosi.

1. Avaa Asetukset - Varasto - Tuotteet.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä + Uusi tuote -painiketta.

3. Täytä sitten seuraavat tiedot (osa niistä on vapaaehtoisia):

• Nämä tiedot näkyvät yhdellä silmäyksellä varaussivustolla, joten ne ovat erittäin tärkeitä.

• Kuvaus

• SKU (Stock keeping unit) - parempaa organisointia varten.

• Hinta ja verolaji - aseta hinta ja valitse, mitä verokantaa siihen sovelletaan (vain alv-maksajat asettavat verokannan).

• Yksikkömäärä - kuinka monta tuotetta sinulla on tällä hetkellä saatavilla.

• Tarjoushinta kappaletta kohti

4. Vahvista uuden tuotteen luominen sinisellä Tallenna-painikkeella.

VINKKI: Jos olet syöttänyt jotain väärin tuotetta luodessasi tai jos et enää tarjoa tuotetta, voit yksinkertaisesti muokata sitä tai poistaa sen varastosta.