Miten voin ladata maksettujen palvelujen ja tuotteiden laskut?
Miten voin ladata maksettujen palvelujen ja tuotteiden laskut?
Päivitetty yli viikko sitten

Käytätkö Reservio POS-järjestelmää ja myytkö palveluita tai tuotteita asiakkaille sen kautta? Voit helposti ladata ja sisällyttää laskun jokaisesta myynnistä kirjanpitoosi. Seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Myynti-välilehdeltä - Myynti - Tapahtumat.

2. Napsauta maksua, jonka laskun haluat ladata.

3. Napsauta tapahtuman yksityiskohdat -sivulla oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä ja valitse Lataa kuitti.

4. Lasku tallennetaan PDF-muodossa suoraan tietokoneellesi (tai muulle käyttämällesi laitteelle).

VINKKI: Kun napsautat valittua maksua, näet kaikki eri tiedot. Löydät tiedot maksun tyypistä, tunnuksesta ja tilasta, maksun käsitelleen työntekijän nimen, tiedot maksun suorittaneesta asiakkaasta, koko ostoskorin sisällön ja tarvittaessa asiakkaan kassalla kirjoittaman huomautuksen.