Csomagokhoz: Starter, Standard, Pro
Működik: asztali böngészőben
A Reservio naptár és saját Google, Outlook vagy iCal naptára összekapcsolása kiváló lehetőséget kínál arra, hogy minden időpontfoglalását és aktuális elérhetőségét kényelmesen, egy helyen kövesse nyomon.
A naptár szinkronizálási beállításai a Naptár fülön találhatók, a naptár jobb felső sarkában lévő Fogaskerék ikon alatt.
Lehetősége van az összes naptárat, vagy csak egy adott munkatárs naptárát szinkronizálni. A naptár szinkronizáció segítségével a munkatársak mindig átláthatják a legújabb időpontfoglalásokat, így lényegesen kisebb az esélye, hogy elfelejtenek egy-egy időpontot.
Egyirányú szinkronizáció
Az Outlook és iCal naptárak esetében a szinkronizáció egyirányú, azaz csak a Reservio naptár eseményei kerülnek át a saját naptárába.
Az egyirányú szinkronizációhoz jelölje be a Naptár megosztása opciót. Ezután exportáljon egy .ics fájlt a Reservio naptárból, majd importálja saját naptárába (Outlook, iCal).
A naptár linkjét tartsa bizalmasan. Akinek megvan az Ön .ics linkje, az bármely eseményét láthatja a naptárban, beleértve az ügyfelek nevét és a foglalásokat is – bejelentkezés nélkül. Ha a Naptár megosztása lehetőséget ki- majd visszakapcsolja, a link nem változik meg. Ezt a hivatkozást kizárólag azzal a naptáralkalmazással ossza meg, amelyhez szinkronizál. Amennyiben véletlenül megosztás történt, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Kétirányú szinkronizáció
A Google Calendar naptárhoz kétirányú szinkronizáció is elérhető — azaz a Reservióban mentett események megjelennek a Google naptárban, és fordítva.
A kétirányú szinkronizáció beállításához kattintson a kék Kapcsolódás a Google Calendarhoz gombra. Ezután a rendszer lépésről lépésre végigvezeti a Google-fiókba történő bejelentkezésen, valamint a szinkronizálni kívánt naptárak kiválasztásán. Amennyiben csak bizonyos Google Calendar naptárat szeretne összekapcsolni, a csatlakozás közben, a Google-fiókjában elérhető naptárak listájából válassza ki a kívánt naptárt a bejelentkezés után.
A szinkronizáció minden prémium csomagban (Starter, Standard és Pro) elérhető.
Szinkronizáció törlése
A szinkronizáció törlése eseményeket is eltávolít. Amennyiben törli a szinkronizációt, minden Google-ből áthozott esemény törlődik a Reservio naptárból, illetve minden, a Reservio rendszeréből szinkronizált esemény eltávolításra kerül a Google Calendarból.




