Planams: „Starter“, Standartinis, „Pro“
Veikia su: darbalaukio naršykle
Prijungus „Reservio“ kalendorių prie Jūsų asmeninio Google, Outlook ar iCal kalendoriaus, lengva sekti visus suplanuotus įvykius ir Jūsų prieinamumą vienoje vietoje.
Kalendoriaus sinchronizavimo nustatymus rasite Kalendoriaus skirtuke, po Krumpliaračio piktograma viršutiniame dešiniajame kalendoriaus kampe.
Galite pasirinkti, ar norite sinchronizuoti visus kalendorius, ar tik vieno pasirinkto darbuotojo kalendorių. Kalendoriaus sinchronizavimas padeda darbuotojui matyti naujas rezervacijas, o pamiršti apie vizitą tampa žymiai mažiau tikėtina.
Vienpusis sinchronizavimas
Sinchronizuojant su Outlook ir iCal kalendoriais, perduodami tik įvykiai iš „Reservio“ kalendoriaus į vieną iš Jūsų asmeninių kalendorių.
Vienpusiam sinchronizavimui pažymėkite Bendrinti kalendorių langelį. Tada eksportuokite .ics failą iš „Reservio“ kalendoriaus ir importuokite jį į savo kalendorių (Outlook, iCal).
Laikykite savo kalendoriaus nuorodą privačią. Visi, turintys Jūsų .ics nuorodą, gali matyti visus Jūsų kalendoriaus įvykius, įskaitant klientų vardus ir rezervacijų laikus, neprisijungę prie paskyros. Atžymėjimas ir vėl pažymėjimas Bendrinti kalendorių nekeičia nuorodos, todėl dalinkitės ja tik su ta kalendoriaus programa, su kuria sinchronizuojate. Jei nuorodą pasidalijote netyčia, kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo komandą.
Dvipusis sinchronizavimas
Sinchronizuojant su Google kalendoriumi, įvykiai perduodami abiem kryptimis — tai reiškia, kad įvykiai iš „Reservio“ nukopijuojami į Google ir atvirkščiai.
Norėdami nustatyti dvipusį sinchronizavimą, paspauskite mėlyną mygtuką Prisijungti su Google Calendar. Sistema pateiks paprastus žingsnius, kaip prisijungti prie Jūsų Google paskyros ir pasirinkti konkrečius kalendorius, kuriuos norite sinchronizuoti. Norėdami sinchronizuoti konkretų Google kalendorių, prijungimo metu iš sąrašo pasirinkite reikiamą kalendorių po prisijungimo prie Google paskyros.
Sinchronizavimas prieinamas su visais „premium“ planais („Starter“, Standartinis ir „Pro“).
Sinchronizavimo atšaukimas
Atšaukus sinchronizavimą, įvykiai ištrinami. Jei atšauksite sinchronizavimą, visi įvykiai, atkeliavę iš Google, bus pašalinti iš Jūsų „Reservio“ kalendoriaus, o visi įvykiai, sinchronizuoti iš „Reservio“, bus ištrinti iš Jūsų Google kalendoriaus.




